Cargando Eventos

Benimodo (matí): Visita pel centre històric. La ruta tracta d’un recorregut pels principals punts del municipi. S’iniciarà a l’església Parroquial on es podran contemplar diferents plafons ceràmics devocionals. Més tard s’anirà a la casa de Vicent Andrés Estellés (autor del Llibre de Meravelles). La ruta es conclourà amb altres edificis d’interès.

La Pobla Llarga (vesprada): La ruta dels escarabats. La ruta tracta d’un xicotet recorregut per la història primerenca de la formació del
municipi, una explicació molt dinàmica dels diferents períodes. L’eix principal de la ruta és l’observació i comprensió mitjançant un passeig on s’observaran façanes de tipus modernista i altres de tipus senyorial o amb l’estructura per la criança de la Seda. També es podrà observar l’església renaixentista i l’ajuntament. La ruta finalitzarà al museu on es podrà apreciar de primera mà, tant vestimentes de l’època com ferramentes i utensilis, els quals han sigut donacions fetes pels veïns per a la seua conservació i exposició.