TABICK Lounge

Menu Gastro Ribera

Divendres 6 de Novembre
Entrant: Llescat de verdures a la brasa amb abadejo (Pimento Roig i Albergina – dels nostres horts en Llombai)
Plat Principal : Musaka amb carn picada (Albergines dels nostres horts, Chutney elaborat per Laverdi Goumet amb productes locals (Llombai)
Postre: Kaki Persimon preparat amb gallons de Goiba (Kaki Persimon de la Cooperativa d’Alfarb i Goiaba de Verbit Iberica en Albalat dels Tarongers)

Divendres 13 de Novembre
Entrant: Amanida Fum i Sal (Pebreres picants, Carlota i Ceba encurtits dels nostres horts; Formatge de Granja Rinya; Salasons de Anferjo (Rocafort) i de Angomar( Algemesi)
Plat Principal: Putxero Valencia (ingredients adquirits a Dicost (Catadau) el qual es proveix del mercat d’abast de Alzira
Postre: Carabassa Torrà (dels nostres horts)

Divendres 20 de Novembre
Entrant: Mil fulles de Moniato morat i pate de pericana, amb formatge de cabra (Moniato de Omar Benitez (Llombai) Pimentons i tomates dels nostres horts elaborat per Laverdi Gourmet (Llombai) i formtage de Granja Rinya (Catadau/Albal)
Plat Principal:  Pollastre al Curry amb arros Meloç (Arros de Sueca varietat Albufera de Rafael Mañez – Salsa Kare Raisu fet en verdures de proximitat per Laverdi Gourmet)
Postre: Arnadi elaborat per Laverdi Gourmet (Llombai)

Divendres 27 de Novembre 
Entrant: Bunyols d’Abadejo amb figues en textures (Figues confitades i mermelada extra de figa de Laverdi Gourmet elaborada en productes locals (Llombai)
Plat Principal : Arros al forn utilitzan una carabassa coma recipient per a fer lo enlloc d’una caçola (tomates de penjar i carabaces dels nostres horts (Llombai)
Postre: Tiramisú Tropical (goiabes dels nostres horts (Llombai) i ous camperos de Avicola Llombai

El preu sera per a tots el mateix 18€ incloent beguga i cafe

DETALLS

Restaurant

18€

Llombai, Avinguda d'Ausiàs March, 78

M. 634 33 80 46

tabick.llombai@gmail.com

https://tabick.online