Cargando Eventos

Arranca la 4a edició del Descens del Xúquer

Un any més des de l’àrea de Turisme del Consorci de la Ribera, es posa en marxa la 4a Edició de la modalitat Popular del mític Descens del Xúquer.

 

L’any passat es van inscriure més de 200 persones, per tant esperem que l’acolliment enguany siga major. Per a aquesta edició, es proposen tres recorreguts:

 

  1. El 22 de juny de 2024 des de Sumacàrcer a Antella.

Els participants realitzaran un recorregut entre Sumacàrcer (Partida de l’esgoletja) i Antella (Asud d’Antella) de 6 quilòmetres.

 

  1. El 27 de juliol de 2024 des de Fortaleny fins a Cullera.

Els participants faran un recorregut entre Fortaleny (Asud de Cullera) i Cullera (Port Club Piragüisme Cullera) de 12 quilòmetres.

 

  1. El 22 de setembre de 2024 des d’Alzira a Algemesí.

Els participants faran un recorregut entre Alzira (Pont de ferro d’Alzira) i Algemesí (Port del Club Escúter Algemesí) de 5 quilòmetres.

 

Existeixen tres modalitats d’inscripció: De 12 a 16 anys, majors de 16 anys i per a aquells participants que aporten el seu propi material.

 

El Descens del Xúquer és un esdeveniment en què participen i donen suport diversos municipis de la Ribera. En aquesta edició participen Sumacàrcer, Antella, Fortaleny, Cullera, Algemesí i Alzira.

 

Es tracta de viure i una experiència en el nostre riu, gaudir del nostre entorn i de la naturalesa que ens envolta i que fa única a la nostra comarca, la Ribera de Xúquer. Centrar el riu en el nostre territori com a un element vertebrador i dinamitzador de turisme, esport i de la societat.

 

La Diputació de València, a través de València Turisme, dona suport al descens popular.

Més informació o inscripcions a la web de Ribera Turisme: https://acortar.link/UJGFx3