Cargando Eventos

Imagina una música brillant capaç d’obrir els sentits i convidar-te a percebre, amb la seua melodia, l’aroma que es desprén de les muntanyes mediterrànies, on predominen els tons verds i conserven un lleuger sabor de mar. Per a això, unes tendres notes et contaran una gran història que desitjaràs que no acabe mai.

Així és “Al compàs del romaní”, el nou espectacle d’En Clave de Clot.

Des dels seus inicis, aquesta companyia ha apostat per fusionar l’essència de la música clàssica i del flamenc. Ara, fan un pas més enllà i s’encaminen cap a un mestissatge d’acords musicals i una fragància representativa de la terra amb la fi d’evocar paisatges sonors, amb els quals transmetre la puresa de tots dos estils.

El romaní balla al compàs de buleries o “soleares” cantades per una veu esquinçadora plena de sentiment.

De sobte, entre tota aquesta amalgama, apareix la figura de Mozart que, juntament amb la música d’altres compositors clàssics, convertiran el públic en clar protagonista del concert.

Les composicions d’En Clave de Clot són úniques i estan produïdes entre tots els seus components. Són un bon exemple de la perfecta sinergia del mestissatge de les seues diferents tècniques, caràcters i emocions, que fan fluir compassos harmoniosos i elegants, inundant tots els escenaris que visiten.

Al compàs del romaní” s’ha creat amb força per a sentir la vertadera unió d’un art original nascut a El Cabanyal.