Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Benissoda (matí): Història, cultura i tradicions. Descobrirem l’encant d’un poble menut, però amb molts recursos per visitar. El primer d’ells la seua riquesa natural, junt amb el seu passat musulmà, us parlem dels diversos llavadors i fonts que hi ha arreu del municipi, el llavador de dalt, que recull l’aigua proveient de la font de l’Olivera, així com el llavador de baix i la font de baix, són hui en dia testimoni de les infraestructures hidràuliques heretades dels musulmans. Per conéixer les tradicions, farem un viatge en el temps, visitarem el Museu Etnològic de la Vall d’Albaida, un espai on interpretar el nostre present i imaginar com pot ser el nostre futur.

Bufali (vesprada): Jardí musulmà. Al nostre pas pel nucli urbà de Bufali trobarem antics camins històrics com ara el Camí Reial de
Gandia i de l’època de Jaume I, antics masos, camps de vinya, oliveres i arbres fruiters, antigues fonts i naixements. Visitarem, d’una banda, l’Església parroquial de la Ntra. Senyora de Loreto del S.XVIII, que va ser reedificada entre 1885 i 1887, després de sofrir una inundació i d’altra banda, veurem l’ermita dedicada al Santíssim Crist de la Pobresa, és tracta d’una obra de construcció recent (2007). Bufali poseia un antic calvari que va ser destruït durant la Guerra Civil.