Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

El Consorci de la Ribera, dins del Pla de Governança i Dinamització Turística, ha organitzat les Primeres Jornades Gastronòmiques Comarcals de la Ribera i que pretenen posar en valor la nostra gastronomia basada en els productes km. 0 que en ella es cultiven, a més de convertir-se en un referent de la cuina valenciana.

Aquestes jornades consistiran en la participació de restaurants i d’altres empreses que ofereixen visites turístiques de caràcter gastronòmic i que formen part del club de producte La Ribera, un riu d’experiències, per tal de promoure el turisme gastronòmic. Els restaurants prepararan un menú que inclourà, almenys, quatre dels següents ingredients produïts en la comarca:

  • Caqui
  • Taronja
  • Arròs
  • Mel de taronger
  • Vi o mistela
  • Oli
  • Verdures de les cooperatives o productors de la comarca

Els menús tindran un preu lliure no superior als 30 euros, inclouran beguda i IVA i contemplaran la possibilitat de mig menú. Així mateix, els restaurants oferiran aquest menú durant els dies que es realitzen les jornades, incloent caps de setmana. Les jornades començaran el proper 25 de novembre.

La setmana gastronòmica de la Ribera traspassa les fronteres de la comarca i arriba fins a la Ciutat de València, on diversos restaurants participaran també en aquesta iniciativa.