Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

L’Àrea de Turisme del Consorci de la Ribera, dins del seu Pla de Governança i Dinamització Turística, ha organitzar les I Jornades de Cicloturisme Ribera de Xúquer amb la finalitat de presentar les onze ciclorutes que s’han dissenyat i que recorren diversos municipis de la Ribera de Xúquer, així com mostrar la recuperació del traçat de l’Antic Trenet com a via verda. Així mateix, aquestes jornades volen ser una cita anual per a la reflexió sobre les possibilitats que s’obrin de la mà de la bicicleta com a vehicle per al desenvolupament turístic de la Ribera de Xúquer.

Les jornades tindran lloc els dies 29 i 30 de novembre a la Barraca d’Aigües Vives, i es desenvoluparan en dues parts.

El divendres dia 29, a les 10.00 h, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives, tindrà lloc una sèrie de ponències presentades per Turisme – Comunitat Valenciana, la Diputació de València, Camins Naturals, l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril i l’Àrea de Turisme del Consorci de la Ribera.

Seguidament, es realitzarà una taula redona en la qual intervindran operadors públics i privats del sector del cicloturisme, i actuarà com a moderador Alberto Galloso director de Soluciones Turísticas, del Club del Producte Ribera de Xúquer.

El 30 de novembre es realitzarà una eixida representativa de la Xarxa Cicloturista Ribera de Xúquer, només per a professionals del sector i amb places limitades.

Es pot consultar el programa complet a la pàgina web www.riberaturisme.es on es pot realitzar la inscripció per a les I Jornades Cicloturisme de la Ribera de Xúquer.

 

El Área de Turismo del Consorcio de la Ribera, dentro de su Plan de Governanza y Dinamización Turística, ha organizado las I Jornadas de Cicloturismo Ribera de Xúquer con la finalidad de presentar las once ciclorutas que se han diseñado y que recorren diferentes municipios de la Ribera de Xúquer, así como mostrar la recuperación del trazado de “L’Antic trenet” como vía verde. Así mismo, estas jornadas quieren ser una cita anual para la reflexión sobre las posibilidades que se abren de la mano de la bicicleta como vehículo para el desarrollo turístico de la Ribera de Xúquer.

Las jornadas tendrán lugar los días 29 y 30 de noviembre en la Barraca d’ Aigües Vives, y se desarrollaran en dos partes.

El viernes día 29, a las 10.00 h, en el Salón de Actos del Ayuntamiento de la Barraca d’ Aigües Vives, tendrá lugar una serie de ponencias presentadas por Turismo – Comunidad Valenciana, la Diputación de Valencia, Caminos Naturales, la Asociación Valenciana de  Amigos del Ferrocarril y el área de Turismo del Consorcio de la Ribera

Seguidamente, se realizará una mesa redonda en la cual intervendrán operadores públicos y privados del sector del cicloturismo, y actuará como moderador Alberto Galloso director de Solucionas Turísticas, del Club de Producto Ribera de Xúquer.

El 30 de noviembre se realizará una salida representativa de la Red Cicloturista Ribera de Xúquer. Solo para profesionales del sector y con plazas limitadas.

Se puede consultar el programa completo en la página web www.riberaturisme.es donde se puede realizar la inscripción para las I Jornadas Cicloturisme de la Ribera de Xúquer.